Friday, April 8, 2016

favorite with a twist

Jeg har nok lavet det her knækbrød en million gange. Så i dag twistede jeg den lidt, og puttede ost i! Yep livning life on the edge. De blev faktisk meget gode, og putter man så lige lidt ekstra ost på er det endnu bedre. Man kan jo aldrig få for meget ost vel?

1 dl havregryn glutenfri
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl sesamfrø
1 dl chia frø
2 dl boghvede mel
2 håndfulde cheddar cheese
2 tsk salt
1 tsk bagepulver
1 dl oliven olie
2 dl vand
mix det hele sammen og rul det ud mellem 2 stykker bagepapir
bag det i ovnen i ca 10-12 min på 200 grader




English: made my favorite crispbread and added cheese - it was yummy

 
1 dl oatmeal
1 dl flax seeds
1 dl sunflower seeds
1 dl pumpkin seeds
1 dl sesame seeds
1 dl chia seeds
2 dl buckwheat flour
2 handfuls of cheddar cheese
2 teaspoons salt
1 teaspoon baking powder
1 dl olive oil
2 dl water
mix it all together and roll it between 2 pieces of wax paper

stick it in the oven for about 10-12 minutes at 392 degrees fahrenheit

No comments:

Post a Comment