Thursday, September 28, 2017

Bryllups spam & hjemmelavet bryllup

Wedding pic spam going on today! Det var en fantastisk dag fra start til slut. Vi planlagde det hele selv, hvilket var små stressende til tider. Men vi havde(har) det bedste team af familie og venner, som hjalp med at få denne dag til at spille!! Vi har aldrig sparet op til vores bryllup, eller drømt om et stort luksus bryllup. Det vigtigste var at det blev et Kristian og Sophie bryllup - det blev det! Det næst vigtigste var prisen. Vi ville ikke tage et kæmpe lån, eller skulle sidde stramt i det i flere år efter. Og med hjælp fra familie, venner og venners venner lykkes det os. 
Vi valgte at holde det i Vestjylland, da vi begge er derfra og familien bor der. Størstedelen af vores venner er også derfra, og så er det billigere at leje noget i Ringkøbing end i Kbh! Jeg tror vi betalte 4000kr for leje og rengøring af stedet. Vi havde masser af plads, da det er et koncert sted. Stedet var perfekt og kunne sagtens huse de 115 gæster. Vores 'tema' var Sydstats vibe med Moonshine og masser af greasy food. Det var med rødternet duge, og blomsterne var plukket i svigermors nabos have ganske gratis. Mine forældres venner stod for at grille de mest saftige bøffer og hjalp til i køkkenet, og tilbehøret til maden var fra min svigerinde's arbejde. Mine niecer og jeg havde bagt en masse kager til dessert, og så fik en lille bryllupskage ved siden. Til natmad havde vi bestilt 300 burger fra Mcdonalds, og tro mig, det var et kæmpe hit!! Vi brugte ikke penge på musikken, så den stod på Iphonen's playlister og venner, som spillede et par numre på scenen.
Min kjole fandt jeg i genbrug til 500kr, skoene var fra Asos til 249kr, og hårpynten havde jeg selv lavet af gamle vintage hairpieces. Så jeg holdte mig under de 1000kr. Karl havde fået ny jakke i USA, og HM havde bukser og skjorte på tilbud til 50kr stykket. Hans fine bow tie er fra Moster Grethes genbrugs butik. Mr. Moonshine fik det fineste Ralph Lauren jakkesæt til halvpris igennem en ven. Hvilket var godt givet ud ikke? Jeg var i hvertfald pænt glad, da jeg så den hottie stå ved alteret og vente på mig! Vi er ikke meget til smykker, og valgte at bruge arvestykker. Mr. Moonshine brugte hans far's ring og jeg, min bedstemor's ring. 
Når jeg kigger tilbage vil jeg ikke ændre en eneste ting, heller ikke hvis jeg havde haft flere mio på kontoen. Det var lige præcis det bryllup jeg ønskede. Og ja det var pisse stressende, at vi selv stod for det hele. Og jeg tænkte flere gange, at det ville være SÅ meget nemmere, hvis man havde holdt det på et hotel og andre havde stået for det hele. MEN vi havde SÅ meget hjælp fra familie og venner, og på grund af dem fik vi den bedste fest og de dejligste minder for livet!! Det hele endte med at koste 52.000kr, hvilket jeg synes er skide godt gået for 115 mennesker med mad og drikke, og fest hele natten. 

English: We got exactly the wedding we wanted.We did all the everything our self but with lots of help from our family and friends. We did not want to take out a loan to pay for the wedding. And we exactly ended up with exactly the wedding we wanted for a very reasonable price

No comments:

Post a Comment