Monday, October 31, 2016

5
Okay den her post er så lige et par dage(eller 2 uger) forsinket. Men synes godt nok der har været noget, at se til. Så blev min lille Kallemand 5 år?!! Fatter simpelthen ikke at han er 5 år. Begynder at have en lille bitte krise over, hvor stærkt tiden går. Anyway Kalle havde en dejlig 5 års fødselsdag, og er blevet fejret op til flere gange. Vi tog ud i skovbørnehavnen med slikposer (som selvfølgelig IKKE indeholdte sukker) til alle. Kalle var meget stolt over at dele dem ud til alle vennerne. Efter en time var det hjem, og gøre klar til bday party no 1. Vi havde inviteret nabo børnene til boller, og deres forældre til vin. Inden vi fik set os om, kom min fætter og mine brødre plus påhæng, og bday party no 2 var i gang. Til trods for der var mange i gennem huset, var det skide hyggeligt!! Kalle havde en fest med alle gaverne....og i øvrigt tak til alle jer, der gav ham UTROLIG larmende legetøj!! Vi er bare så glad for det.....
Weekenden efter havde vi så bday party no 3 med vennerne og deres kiddos, igen en super hyggelig(og lidt små larmende) dag. Nu mangler vi bare Karl's gamle børnehave gruppe som kommer til Halloween fødselsdag næste weekend. Så tror jeg også, at vi er done med fødselsdags fester i år.

English: a bit late with this post. Kalle turned 5 two weeks ago, and we celebrated him to the max. We had 3 bdays parties on the day with his kindergarten, neighbours & family. Then on the weekend we had our friends and their kids over. And next weekend Karl is having a Halloween party / Bday party. And then we are relaxing for a few weeks or intil December.

No comments:

Post a Comment