Tuesday, February 16, 2016

I am still here

Jeg er her stadig! Det har været(er stadig) nogle hårde uger for Rosa og mig. Jeg har ikke rigtig kunne sove ordentlig de sidste mange uger - faktisk ikke siden vi kom hjem fra USA i November. Den eneste måde Rosa falder til ro på eller i søvn er, at ligge/sidde oppe ved mig. Så jeg sidder op og sover, og ammer hver 2-3 time.
 Vi har været ved ørelæge og hun har en masse væske i ørerne, og skal have dræn. Desværre har de først tid i starten af marts. Så vi må knibe ballerne sammen lidt endnu! Fuck hvor bliver man ramt - når man ingen søvn får. Derudover er det eneste sted Rosa vil være ved mig. Hvis hun ikke kan se mig går hun helt amok, så jeg er jeg føler nærmest, at jeg har fået en nyfødt igen. 
Mine forældre kom i weekenden, og hjalp til med børnene. Jeg kom endda til frisør(Rosa var ked af det det meste af tiden, så mine forældre havde nok at se til) Nå men forhåbentlig får hun det snart bedre og vi få ro på herhjemme.

PS kan lige tilføje at Rosa også er ved at få 4 tænder... det hjælper nok heller ikke på det hele.

Rosa has fluid in her ear and is getting a drainage in 2 weeks.We don't sleep a lot, she wakes up every 2-3 hour, and she only wants to be with me. If I walk out the room - she goes crazy......and she is teething...4 to be exact

(Karl har fået kusine Liva's barbie løbehjul. Elsker hans bad ass attitude og det lyserøde løbehjul)


No comments:

Post a Comment