Monday, July 11, 2016

GF cookies



150g smør(blødt)
1 dl sukker
1 dl farin
1 æg
1 spsk vand
1/2 tsk vaniljesukker
2 dl glutenfri mel(brugte blå finex)
1 dl glutenfri havregryn
1/2 tsk bagepulver
1 lille tsk salt
200 g chokolade (brugte Tom's mørk & mælk)


*Pisk smør, sukker og brun farin grundigt med en håndmikser til det har en cremet konsistens
*Tilsæt æg, vand og vanilje og rør godt.
*i en separat skål blandes mel, bagepulver og salt. Vend de tørre ingredienser i smørblandingen
 *Vend den hakket chokolade i dejen med en stor ske
*læg cookies ud på en bagepapirdækket bageplade med en ske. Bag dem i godt 10 minutter på 175 grader eller indtil kanten begynder at blive gylden

 *Lad kagerne afkøle på en bagerist

English: The best gluten free cookies:

150g butter (soft) 
0.4 cup sugar 
0.4 cup brown sugar
1 egg
1 tablespoon water
1/2 teaspoon vanilla sugar 
0.8 cups gluten free flour
0.4 cup gluten-free oatmeal
1/2 teaspoon baking powder
1 small teaspoon salt
200 g chocolate


















*wisk butter, sugar and brown sugar with a mixer until it creamy 
*Add egg, water and vanilla and stir well  
 *in a separate bowl, mix baking powder, oats, flour and salt. Put the dry ingredients into the butter mixture
 *add the chopped chocolate into the dough
*place cookies on a baking sheet. Stick it in the ovn 350 fairenheit,
bake in 10 minutes or until edges begins to turn golden 












































No comments:

Post a Comment